dilluns, 27 d’abril del 2009

La Secció Local d'ERC celebra la seva festa: La República Catalana


El dia 19 de maig, la secció local d'ERC-Castellar, av celebrar, un cop més, la seva festa, el dia de la república catalana, que cau en 14 d'abril. I el mateix dia ho aprofitem per entregar el premi als Valors Republicans.
Enguany el lloc escollit va ser Castellar Vell, un entorn natural magnífic i lloc emblemàtic dels Castellarencs. L'església de Castellar Vell ha quedat molt bé per dins, les obres que hi han fet l'han deixat un lloc més digne. Llàstima que el dia no va acompanyar del tot i va ploure de valent una estona, però va durar poc la pluja i finalment vam poder dinar tranquilament.
Vam menjar carn a la brasa i pa torrat acompanyats de la Colla de Diables, guanyadors del premi.
Després del tiberi, i amb un sol que lluia de valent, vam fer les postres i el cafè. Llavors vam parofitar per fer l'entrega del premi que consistia en un gravat de Dani Rocavert, que representa Castellar del Vallès, però cada zona està dibuixada amb noms concrets de carrers i zones de la vila. Ca recollir el premi el cap de colla dels diables, en David Buixeda. Aquest premi el van rebre per la feinada que han fet en els seus 30 anys d'història i per ajudar a mantenir viva una tradició oberta al poble i uns valors que els honoren.

Un dia al final esplèndit i amb bona companyia.

Felicitats Diables, seguiu així!