dimarts, 21 d’abril del 2009

PSC-PSOE de Vilafranca del Penedès: GAME OVER

Vilafranca del Penedès (ACN).- El fins ara cap de llista de CiU a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, ha assumit aquest dilluns l'alcaldia del municipi en un ple extraordinari en què ha prosperat una moció de censura contra l'actual equip de govern socialista. CiU obté per primera vegada a la història de la democràcia l'alcaldia de la capital de l'Alt Penedès gràcies al suport dels dos regidors de la CUP i de l'únic regidor d'ERC. Amb el canvi d'aquest dilluns, Vilafranca del Penedès ha tingut tres alcaldes diferents en poc més d'un mes, després de la dimissió de l'electe Marcel Esteve (PSC), que va ser rellevat pel fins llavors primer tinent d'alcalde, Francisco Romero.

www.vilaweb.cat


Que el PSC-PSOE perdi una alcaldia sempre és una bona notícia, que a sobre sigui la capital d'una comarca com l'Alt Penedès encara ho és més, i fotre el carrer els que s'oposen a la Vegueria del Penedès ja és l'hòstia. Els partits vilafranquins, cansats dels socialistes de Vilafranca, que tot i governar en minoria han anat a la seva (de què em sona?), han presentat una moció de censura per expulsar-los del govern. L'exalcalde Marcel Esteve va intentar una maniobra per acontentar els partits de l'oposició, que consistia en dimitir i posar un nou alcalde socialista, però no va entendre res, no era ell el problema, que també, el problema era el PSC-PSOE. I així va ser, PSOE al carrer.

Així doncs, cal felicitar-nos per aquesta bona notícia, el PSOE controla una població menys. Que de fet ja tocava, ells són els primers a demanar un canvi quan governa un altre partit 23 anys, però quan ells porten enquistats 30 anys no passa absolutament res. Per no parlar de l'ajuntament de Barcelona, de la Diputació de Barcelona. etc... Qui us penseu que és el pressident de la Diputaicó, n'Antoni Fogué? el marit de la Manuela de Madre. Els socialistes són molt perillosos, són la primera empresa de col·locació de Catalunya, que es resumeix en: tens carnet del PSOE? Tens feina, a la diputació, a algun ajuntament, on sigui. I tots contents. Funcionen com un exèrcit de funcionaris, tot jerarquitzat i el de baix sempre diu si wanna al de dalt, sempre. És així de trist i per això cal evitar que segueixin governant on sigui.


PSOE de Vilafranca: Game Over.


1 comentari:

Robin dels Boscos ha dit...

Una molt bona notícia! Sí senyor. Ja era hora que ens comencéssim a posar seriosos en esta qüestió. Els sociates (que no socialistes, doncs NO HO SÓN REALMENT) ja fa massa temps que viuen del "cuento" a Catalunya. Ja està bé de tantes mentides i manipulacions. Són com el PP en el fons. A Euskadi ja s'han tret la careta. Estic convençut de que són un instrument més de la classe política dominant a Espanya. Fan la propaganda d'esquerres que desprès ni tan sols desitgen complir per mantenir el vot d'una part important de l'electorat progressista sense donar fruits reals. I si no, mireu quin "progrès" social hi ha hagut a Espanya. Si no fos pels beneficis de que trauen de Catalunya i d'Europa encara estarien a l'Edat de Pedra. I mentalment encara hi són. És hora de rebaixar el PsoE al lloc que li correspon a Catalunya, al lloc del PP, per traïdors (si es que mai havien volgut ser fidels al poble català). I si l'alternativa és que ERC faci govern amb CiU, doncs que així sigue. Hi ha una cosa per davant de les idees que es diu dignitat. Prou de PPsoE!