divendres, 14 de maig del 2010

La solució: Independència

Estem en crisi, i ja en fa gairebé 2 anys. Anem sentint declaracions a tort i a dret per marejar la perdiu. Molts analitzen bé la situació actual però no donen cap solució. Espanya cada any ens roba 22mil milions d'euros, que es diu ràpid. No paro de sentir el senyor Pujol que analitza molt bé la situació, Espanya fa anys i panys que no respecte el "pacte" constitucional (crec que és un error, no hi ha cap mena de pacte, perquè no és entre iguals, uns cedeixen gestió i els altres callen, encerta el fet del no-respecte espanyol). Estem pendents d'un Tribunal Constitucional que ha de retallar del tot el "nostre" Estatut, i aquí hem d'aguantar com uns senyors ens diuen que "aquests" magistrats no estan legitimats per dictar sentència perquè el seu mandat està caducat. Perdonin, cap magistrat té legitimitat per tocar NI UNA COMA d'allò que el poble ha votat en referèndum. N'estic fart de sentir-ho, quina curtesa de mires i quina supeditació a Espanya, vergonyós. Com deia, molts analitzen bé la situació, fa anys que Espanya se'ns pixa a la cara, ens insulta, ens roba, ens nega drets, ens retalla llibertats i ara ens arrossega a una crisi sense precedents.
Senyors, el matrimoni no ha funcionat mai, perquè el matrimoni va ser obligat, no de conveniència, va ser imposat per guerra a partir del 1707 amb la conquesta del Regne de València per les tropes castellanofranceses dels Borbons i finalitzada el 1715 amb la conquesta de Mallorca. Quan un matrimoni no funciona, o com és el cas, quan una part agredeix l'altra, cal denunciar-ho i MARXAR.
La independència és la solució a la majoria de problemes que tenim, no a tots, evidentment. Si fóssim un estat els 22mil milions que marxen i no tornen serien tots nostres i decidiríem nosaltres què fem amb ells. Podríem dedicar-los a polítiques per acabar amb la crisi, no com ara que Espanya fa polítiques que no ens beneficien perquè nosaltres tenim un teixit industrial que necessita unes polítiques pròpies i no pas injectar diners als bancs com va fer en ZP. Amb aquests diners podríem fer 15 TGV de nord a sud. Amb aquests diners acabaríem amb els peatges. Amb aquests diners podríem fer nous hospitals i millorar-los. Amb aquests diners podríem apujar les pensions dels nostres avis i apropar-los a la dignitat. Amb aquests diners podríem tenir una escola pública més digna i potent, com es mereix un país com el nostre. No acabaríem mai la llista de com seríem si fóssim un país lliure del jou espanyol.
Que no ens venguin la moto amb el TC. No cal canviar la llei, no cal renovar els magistrats, cal saltar la paret i dir adéu Espanya. N'estic segur que serem uns grans veïns i parlarem de tu a tu. El vídeo que teniu a continuació és contundent.

Pel futur de tots i per acabar amb la crisi la solució és INDEPENDÈNCIA.