divendres, 29 de gener del 2010

Adéu i Hola


L'Altraveu és una agrupació d'electors que es presenta a Castellar des de les últimes eleccions. Van treure 2 regidors, com ERC. Es van presentar a les eleccions prometent que hi hauria rotació de regidors cada any. Han hagut de canviar el temps perquè no quadrava però fan la rotació. I és aquí on vull anar a parar. A l'últim ple, el de dimarts passat, es va produir la segona rotació i per tant van entrar dos regidors més de l'Altraveu i amb aquests ja són el 5è i 6è que entren. Han sortit en Xavi Arderius i n'Elisenda Alamany i entren n'Ita Espinosa i en Martí Llobet. Adéu i gràcies a uns i hola, benvinguts i ànims als altres.

Però el que volia dir és que malgrat la bona fe que hi posen amb aquest canvi no el trobo productiu. M'explico. Ningú neix ensenyat per fer de regidor, és un aprenentatge que dura el seu temps i podríem dir que quan fa l'any és quan ja comences a estar al cas de com funciona tot i agafes el ritme que cal. Una part molt important és la relació que estableixes amb els altres regidors, que dia a dia es va forjant i estableixes un vincle fins i tot d'amistat. I quan ja tens tot això, plas! Te'ls canvien. És una llàstima, de veritat.

Sempre poso el mateix exemple, amb en Francesc Centeno (és el marit de n'Ita) i na Gemma Ubasart, quan van començar sovint hi havia tibantors, però amb el temps es van resoldre i ja ens coneixíem més i les coses van anar molt millor. Hi havia complicitat, vaja. En tot cas, respecto la decisió de l'Altraveu, només faltaria! I un cop més, m'acomiado dels que marxen, hem passat bons moments junts i n'estic segur que tots hem après els uns dels altres. I dono la benvinguda als que entren i els animo a posar-hi les ganes que hi han posat els seus companys i a trobar-nos en allò que faci falta. Adéu i hola!

1 comentari:

Blue Jones ha dit...

Primer t'ignoren, després se'n riuen, després t'ataquen i finalment, guanyes...
Un regidor sempre està sotmès a la tecnocràcia, al partit i en la mesura del que pot, al poble.
Per tant no existeix regidor perfecte, ja que té uns límits que estan sempre fora de l'abast del seu partit.
I així tots som benvinguts.
Salut i opinió!