dijous, 7 de maig del 2009

Ha triomfat el cop d'estat

Senyors, avui és un dia trist per Euskadi, avui Euskadi té un Lehendakari no legítim. L'estat espanyol, aquell que any rere any és condemanat per Amnistia Internacional per tortures i manca de llibertats polítiques i de premsa, en el seu moment va aprovar una llei de partits (PP i PSOE) per il·legalitzar l'Esquerra Abertzale. I així ho van fer. Il·legalitzar idees. A cap estat del món es persegueix el fet de no condemnar o ser amic, a cap. Menys en aquest estat. Un cop il·lagalitzada l'esquerra abertzale els espanyolistes ja tenien el camí obert. I així ha estat, més de 100.000 persones sense veu, sense opció política. És l'única manera que tenen de guanyar, fent trampes. No sé si em fa més pena això o veure socialistes d'aquí desitjant sort i ànims a en Patxi López, no tenen vergonya i accepten que un 10% de la socetat basca no estigui representada. Sí, són els mateixos del GAL que va crear el PSOE. La llei de partit hauria d'Il·lagalitzar el PSOE i el PP: uns pel terrorisme d'estat i els altres per no condemnar el franquisme. Però aquí no passa res, si cal fer trampes i saltar-se la llei o fer un cop d'estat per llei, doncs ho fan.

La societat basca és sociològicament basquista i en Patxi López no ho tindrà fàcil i de fet no li desitjo sort, no la mereix. Espero que sigui un fracàs absolut. De fet, a alguns d'aquí que només diuen pestes del PP els hi hauria de caure la cara de vergonya. El pacte PP-PSE-PSOE és molt vergonyós. L'excusa que ja tornen a dir tant el PSOE regional de Catalunya com el PSOE estatal de "si tu no hi vas ells tornen" ara de cara a les eleccions eruopees ja se la podren fotre on els hi càpiga. I compte, a la que puguin ho faran a Catalunya, perquè per sobre de tot són espanyols. Ja ho hem vist al Castell de Montjuïc on PP i PSC-PSOE han pactat el traspàs mantenint al consorci el ministeri de defensa (i la bandera espanyola, només faltaria!), un castell dels catalans robat fa anys, on van assassinar el nostre president Companys i que ara ens retornen amb condicions, quins collons! I no us ho perdeu, l'ordre protocolari estableix que primer és l'alcalde Hereu, després la Ministra de Defensa (Chacón viva espanya) i després el President de la Generalitat. Quina humiliació!

Euskadi avui plora, la majoria no volia aquest lehendakari però la justícia i els partits espanyols sí, i com que ells tenen el poder de veritat, cop d'estat judicial i llestos.

Ànims Euskadi, d'aquí 4 anys els heu d'expulsar.