dimecres, 10 d’octubre del 2007

Reunions

Comissió d'Ordenances a les 16:30, Taula de mobilitat dimecres 16, reunió executiva del partit demà...

Dies amb dues o tres comissions, reunions i d'altres trobades!!

Sovint la gent diu que els polítics no fem res, que ens rasquem la panxa, que xuclem de la mamella...
No dubto que n'hi hagi d'aquests, però és injust posar al mateix sac a tots els polítics. Quan cau un edifici mai es criminalitza a tot el col·lectiu d'arquitectes, quan un polític roba tots els polítics roben... mai ho entendré.

Bé, no volia entrar en el fet de la pèssima consideració que tenim els polítics actualment. Volia parlar del tema de no fer res.

Precisament he començat el text posant-vos l'exemple d'un dels dies de cada dia, reunions, reunions i més reunions. És increïble, hi ha dies que et sorprens de la de reunions que tens, una rera l'altra! Sort que no fem res els polítics, arribem a fer alguna cosa...

I us parlo del meu cas, que sóc regidor a l'oposició, que sí, és molta feina, perquè a part d'aquestes reunions, he d'aprendre moltes coses que em vénen de nou, hem de fer un control polític de l'equip de govern, hem de fer d'oposició (constructiva) i això requereix unes hores, però els que estan a govern encara penquen més, i ho cobren, és clar. Però del que em queixo és que a la societat no estem prou valorats. A veure, si tenim mala imatge per alguna cosa deu ser, però tot i així ho trobo injust.

Abans de ser regidor, jo ja sabia que els polítics (càrrecs electes) fan més del que ens volem pensar, però fins que no ets a dins, no ho saps ben bé del tot. Per això recomano, que qui pugui, miri de viure l'experiència que estic vivint jo en aquests moments, seguir treballant pel poble des d'una altra front, l'institucional. Perquè, no ho oblidem, a part de la política institucional, continuo amb les meves activitats de sempre, que també em requereixen el meu temps.

Així doncs, i malgrat actualment estigui mal vist, trenco una llança a favor dels polítics, no ens poseu al mateix sac a tots, n'hi ha que hi som per ideologia, tenim unes conviccions i no pretenem enriquir-nos, no volem viure de la política, vivim per la política i per ser els altaveus dels nostres ciutadans i fer-los la vida més senzilla.

Mercès per llegir-me!

4 comentaris:

Marc Puig ha dit...

Benvingut a la blocesfera


Salut i independència i endavant amb la feina!


P.D.t'afegeixo a enllaços

Anònim ha dit...

OSTI TU, EL PAPELL TÉ UN BLOG!

Benvingut al món blogaire, un món on tot pareix un camí de roses, però no és més que un parell de frikis insultant-se mútuament i omplint-se de morats.

Salut, maco!

Maiol Sanaüja i Soler-Rossell ha dit...

Jajjaja molt bo l'apunt d'en Josep Arias, boníssim! :P

PS: Company Papell, actualitzi!

Oriol Nicolau i Tell ha dit...

Actualització ja!

Salut!