dilluns, 17 de novembre del 2008

Ja ho vam avisar.

Ja vam avisar que l'Actual podria servir de pamflet dels socialistes.

I ho hem confirmat amb alguns títols de notícies que no responien a la realitat (Llum verda a les ARE! mentida, vam votar la suspensió de llicències dels terrenys afectats)

Però sobretot amb la foto de la setmana és on ho estem notant més.

Com que es veu que l'alcalde deu sortir poc a les notícies i a poques fotos (ironia), el fan sortir setmana rere setmana a la foto de la setmana.

Fa 4 setmanes el nostre batlle sortia a la foto anant amb bicicleta (oh, un alcalde responsable amb el medi ambient que va amb bici a tot arreu).

La setmana següent la foto era del batlle amb un dels membres de la plataforma aturem Can Bages a la paradeta de l'entitat en qüestió a la fira d'entitats. (ho veieu? Can Bages no és cap problema, no feu cas als de la plataforma, hi ha bon rotllo amb l'alcalde!)

La següent setmana vam descansar.

I aquest divendres passat, endevineu qui surt a la foto de la setmana? Premi! el nostre batlle Giménez! Aquest cop menjant xocolata a la mostra gastrònomica (quin alcalde més dolç!)

Crec que hi ha milers de fotos per mostrar cada setmana abans que alguna on hi surti l'alcalde, que ja surt bastant a la resta de notícies.

Ho veieu com calia primer un Consell Local de Comunicació per evitar aquestes coses?

L'Actual, al servei dels socialistes.

2 comentaris:

JORDI RIUS ha dit...

Estimat Oriol.

Respecte al teu blog, deixem dir-te unes quantes coses:

1.No rebem cap pressió de l'equip de govern a l'hora de decidir La foto de la setmana. Ho decidim entre tots, entre les fotos que hem rebut. Com sempre, la secció està oberta a les vostres aportacions. De fet, aquí hi cap des de la foto denúncia fins a la foto graciosa (aquí incloem les diferents que s'han publicat de l'alcalde, sense ànim de fer cap col·leccionable com algú altre ha apuntat).

2- Per la teva informació, la foto de la setmana d'aquest darrer actual va ser presa a la Festa de la Vellesa.

3- No dubtis si tenim alguna foto d'ERC que considerem que pugui anar a la Foto de la Setmana, la publicarem.

4- Voldria saber si aquest comentari el podria publicar a la secció La Bústia d'aquesta setmana

Jordi i Oriol ha dit...

Jordi, ja saps que valoro molt la teva feina i sé que aneu de cul.

Ja sé que sempre em dius que no rebeu cap pressió. Però deixa que ho dubti sent qui és el regidor de comunicació.

No em queixo que no hi surti ERC. Em queixo que sempre hi surt l'alcalde quan segur que hi ha altres fotos per sortir-hi. L'alcalde ja surt a una o dues notícies per setmana.


Quin comentari vols que surti a la bústia? el meu o el teu? Si ha de suposar que l'article d'ERC no surti, dono prioritat a l'article d'ERC setmanal.

Salutacions