dimarts, 7 d’abril del 2009

Quina barra que tenen!


Els espanyolistes es superen dia a dia. I els espanyolistes de Catalunya, disfressats de catalanistes dins del PSC-PSOE, també. Ens diuen que no hem de dir què ha de fer el PSE-PSOE, que és lliure de fer el que vulgui, que té plena autonomia. Aquests mateixos del PSOE de Catalunya ens diuen quan vénen eleccions que la dreta s'ha d'arraconar, que és el dimoni i que al PP ni aigua.

Doncs senyors, n'estic fart d'aquesta hipocresia del PSOE de Catalunya. Evidentment fan servir aquests arguments perquè saben molt bé que el PP fa por, molta, sobretot després de 8 anys de José María Aznar. Aquell petit dictador, aquell feixista amb totes les lletres, va sembrar la por que avui els espanyolistes que es fan dir d'esquerres recullen.

El cas més flagrant d'aquesta hipocresia és el que està passant al País Basc. El PSE-PSOE s'ha unit amb el PP per expulsar el PNB del govern, si això fos democràtic no hi tindria res a dir, els votants haurien decidit. Però no ha estat així, han fet un cop d'estat judicial, han il·legalitzat 100.000 veus per fer que els abertzales (patriotes) no sumessin la majoria absoluta, perquè sociologicament són majoria absolutíssima. Així doncs, el PSOE basc farà servir els vots del PP per aconseguir la lehendakaritza. Com us deia, el PSOE i el PP junts, agafats de la maneta., perquè el que més s'assembla a un espanyol de dretes és un espanyol d'esquerres. I és ben lògic, els espanyols quan es tracta d'Espanya van tots a una. Malgrat en Patxi López va dir durant la campanya que no pactaria amb el PP. Mentider compulsiu, com en Zapatero.

Algú podria preguntar-se: Com pot ser? si a l'Estat Espanyol estan a matar! És ben senzill, a l'Estat Espanyol es disputen el poder, al País Basc volen el poder i només el poden aconseguir junts, és llavors quan aparquen les disputes i es veu clarament quina mena de gent són.

No dubteu que si es donés aquesta suma al Parlament de Catalunya farien exactament el mateix. No ho oblidem mai, el PP ve de cara i et clava el ganivet, el PSOE et somriu i quan et despistes et clava el ganivet. El resultat és el mateix, l'un et diu les coses tal com les pensa i l'altre et menteix, però acaba fent el mateix.