dimarts, 11 de maig del 2010

Consultes i consultes

Llegeixo astorat que la consulta de la Diagonal amb segell sociata, del senyor alcalde Jordi Hereu, primarà la participació al rigor!!! Això ho deien després de destapar-se l'errada greu que votant per internet només et demana el DNI i la data de naixement. És a dir, qualsevol que sàpiga el DNI d'un barceloní podrà votar en nom seu! Això és una vergonya i un insult als ciutadans. Hem hagut d'aguantar el menyspreu a les consultes independentistes d'aquest partit i els seus acòl·lits i resulta que la consulta de la Diagonal ho és tot menys una cosa fiable. Les consultes per la independència de Catalunya són molt rigoroses, les votacions són presencials i cal ensenyar el DNI i que la persona estigui empadronada a la localitat de la votació, a part d'una comprovació informàtica per descartar que hagi votat en una altra consulta d'una altra població amb antoerioritat. Jo mateix vaig fer la prova a la consulta del 28F i del 25A, em deia que ja havia votat el dia 13D a les 5 de la tarda, clavat.
També cal dir que la votació dura 6 dies!! Qui les guarda a la nit? qui ens assegura que no hi haurà trampes??? s'ensuma un frau majúscul.
Sense esmentar els diners públics que s'han llençat per fer-la possible. Ni amb diners poden ser capaços d'igualar el rigor de les consultes per la independència que han tirat endavant gent desinteressada i amb pocs recursos? Increïble. Encara els recordo donant lliçons el dia després del 13 D, el dia després del 28 F i el dia després del 25 A. I els tornarem a sentir criticant la consulta de Sanadell del 30 M. Allò que no controlen ho menyspreen.
Sense esmentar els problemes que hi hagut en col·legis que no funcionaven, la desaparició de l'oció C (deixar la diagonal com està i fer una altra reforma més endavant).
Molt bé PSC-PSOE, així es fa el ridícul. En això de les consultes sou uns aprenents i el més trist de tot, seguireu insultant les consultes de base social que s'estan fent. Us hauria de caure la cara de vergonya!
.