dimarts, 7 de juliol del 2009

Mala gent

A tot arreu sempre et pots trobar bona gent, gent que penca, que ho dóna tot sense esperar res a canvi i sempre amb les millors bones intencions del món, gent que no et contesta malament, gent que no t'insultarà mai, gent que mai t'alçarà la mà, gent d'aquella que tothom sap que s'hi pot parlar tranquilament i és amigable.

Però sempre hi ha el típic paio que és tot el contrari d'això i a Castellar en tenim un. Aquella mala baba que forma part d'ell. Aquell personatge que sempre interromp, que et mira amb menyspreu, que t'insulta i es creu amb el dret d'aixecar-te la mà, aquell que et censura perquè li molesta la teva opinió, aquell que et tracta amb paternalisme, aquell que de la mentida en fa un hàbit, aquell que impedeix el bon rotllo, aquell que fa impossible arribar a acords, aquell que per darrere te la clava de mala manera.

Aquell que escriu coses com aquesta i posaria la mà el foc que aquesta també (almenys l'impulsor), i és queda tan ample. Gent així no ens en cal i amb la seva actitut i els que ho permeten, pocs ponts es poden construir.