dimarts, 7 de juliol del 2009

Resultat Enquesta: Qui votaràs a les eleccions europees?

Havia deixat mig abandonat el bloc i encara no en sé el motiu, suposo que va a èpoques, però m'hi torno a posar i demano disculpes als meus seguidors, si és que en tinc. Un segur que sí, fa temps que em reclama enquestes per poder votar! Aquí ho tens company.

L'enquesta, com recordareu, era sobre qui votaríeu a les eleccions Europees. Un cop més amb molta participació, ja m'agrada que hi participi tanta gent, però segueixo creient que alguna cosa falla i com que jo sé que hi ha un mètode per fer trampa en es votacions, doncs malfio, però bé, quin remei, com que no es pot saber! Ja veieu els resultats:


Ramon Tremosa (CIU)
11 (16%)
Juan Fernando López Aguilar (PSOE)
29 (43%)
Oriol Junqueras (ERC)
16 (23%)
Willy Meyer (IU-ICV)
4 (5%)
Jaime Mayor Oreja (PP)
7 (10%)


Els resultats reals van ser uns altres, els socialistes van tornar a guanyar, tot i que l'estratègia de la por "que ve el pp" no va tenir l'èxit esperat, potser la gent comença a veure que a l'hora de la veritat PP i PSOE acaben sent el mateix, o no, qui sap. Els diputats obtinguts per aquets grup, que sinó recordo malament seran 7, seguiran sense fer res per Catalunya, com no han fet mai, millor per espanya oi? Ja va quedar ben retratada durant la campanya la senyora Badia. En segon lloc va quedar CIU, que no acusa el desgast d'estar al govern i a totes les enquestes té bones espectatives de cara a les eleccions del parlament de l'any que ve. Va treure un diputat a Catalunya (un altre al País Basc que ocuparà el PNB) que n'acabaran sent 2, el segon per Unió. En tercer lloc va quedar el PP, ajudats pel PSC-PSOE que els hi fa campanya gratis. 2 diputats, els nostre amic Alejo Vidal-Quadras, anticatalà espanyolista i en Santiago Fisas, fins ara conseller de cultura del govern d'Esperanza Aguirre. En tercer lloc ERC, que tot i que porta diferents eleccions baixant aquí aguanta bé el cop, gràcies a l'Oriol Junqueras, per mi un gran candidat, que finalment serà eurodiputat. Finalment IU-ICV que manté el diputat per Catalunya, amb Raül Romeva.

Motla sort a tots i treballeu pels catalans, que siguem coneguts a Europa i que la nostra llengua sigui oficial d'una vegada.


Ja podeu votar a la nova enquesta: Hi hauria d'haver un espai per publicitat de les entitats i associacions a les marquesines de la Vallesana?