dijous, 9 de juliol del 2009

Pel Tour, treu l'estelada!


El propers dies 8, 9, 10 i 11 de juliol el Tour de França celebrarà diverses etapes que transcorreran pels Països Catalans. Perpinyà, Girona, Granollers, Barcelona, Terrassa, Manresa, Solsona, la Seu d’Urgell o Andorra la Vella seran algunes de les ciutats i pobles per on passarà aquesta prova ciclista de ressò internacional.

És una oportunitat excel·lent perquè els independentistes, la gent d’Esquerra, contribuïm una mica més a difondre al món la nostra voluntat d’assolir la plena llibertat com a poble i la necessitat que s’exerceixi el dret a l’autodeterminació dels Països Catalans. Davant les campanyes d’intoxicació que els nacionalismes d’estat espanyol i francès fan contra la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra nació en mitjans de ressò internacional, hem de sortir al carrer per demostrar que el poble català vol el dret democràtic a decidir el seu futur col·lectiu.

Per això t’animem a rebre el Tour amb estelades quan passi pel teu poble o ciutat. Cada estelada que estigui present en el recorregut de la cursa serà un gra de sorra més en el nostre camí cap a la independència dels Països Catalans.