divendres, 12 de desembre del 2008

Els aparcaments "nous"


Fa dies que volia parlar dels nous aparcaments. Ja ho vam veure a bombo i platerets, fa unes setmanes, a l'Actual, 500 "noves" places d'aparcament.

L'equip de govern de Castellar (PSOE+Trànsfuga) ha eliminat els aparcaments "normals" d'alguns carrers i n'han creat uns en diagonal, per aparcar-hi has d'entrar-hi de cul. (Suposem que una recomanació més de la Diputació)

Avantatges:

1- Es redueix la velocitat, per l'estretor de la calçada, menys perill.

2- Se surt de cara, més visibilitat, menys perill també.

3- Opció barata, bàsicament pintura, ja que no hi ha diners per culpa del maleït anterior equip de govern (per fer un nou logo, quan només té dos anys de vida l'anterior, es veu que si que n'hi ha)

Fins aquí bé.

Problemes:

1- Hi ha carrers on no veig la millora per enlloc, per exemple algun tram del carrer Barcelona (avui m'he adonat que n'han eliminats uns i han tornat als anteriors, veig que va funcionar) on s'ha perdut aparcaments, ja que es podia aparcar a banda i banda. Ho he contat.

2- han fet les línies tant llargues (si hi aparca una furgoneta li segueix sobrant un metre) que hi ha calçades que són molt estretes per un camió petit, per exemple. O el mateix camió de les escombraries, passa justíssim.

3- Han eliminat la possibilitat de fer-hi un carril bici en un futur (on és el pla director de la bici??), abans hi havia bona amplada, ja que alguns com el carrer Jaume I eren artèries principals.

4- Hi ha carrers on és una cursa d'obstacles, primer la calçada és a la dreta després a l'esquerra i viceversa.

5- No es creen 500 noves places, són moltes menys, s'han de restar a les existents abans les que ha augmentat amb el nou sistema diagonal.

6- Potser fer una comissió a la Taula de Mobilitat i estudiar-ho amb calma, hauria estat bé no? Ja que ara som tan participatius...

En fi, el PSOE de Castellar que com sempre tira pel dret, aquest és el seu consens, jo proposo i tu dius si Bwana. Recordem que no tenen majoria absoluta, bé, si contem el trànsfuga, sí, la tenen tota.

2 comentaris:

JN ha dit...

Ostres Oriol....

Sóc un gran defensor de no restringir l’accés a la informació, i de compartir-la. Amb les fotografies em passa igual, i moltes de les fotografies que més m'agraden les he posa't al Wikimedia Commons amb un Creative Commons 2.0 o un Public Domain per a que tothom les pugui fer servir sense cap mena d’angoixa sobre els drets d’imatge.

Però, vaja, que agafis una fotografia nostra, extreta de la nostra web i que enllaça amb un domini socialistes.cat, no deixa de ser curiós, irònic i sarcàstic.... especialment quan el que vols es criticar-nos.....

Però de ben segur que compartim la idea que aquesta és la grandesa d’internet, oi?

Salut !!!

Jordi i Oriol ha dit...

No en vaig trobar més on sortissin els aparcaments.

I no hi veig el problema, és una simple foto.

Si tot el problema del meu article és la foto, fantàstic!