dilluns, 16 de març del 2009

Hipòcrites


Recordeu l'"stop a la dreta" o el "si tu no hi vas ells tornen"? Aquests eslògans es referien al dimoni en persona, amb cua banyes i olor de sofre. Si, ho heu endevinat, al PP es referien. Doncs ja ho veieu, el PSOE (dit PSC-PSOE a Catalunya) quan cal, pacta amb el PP sense cap mena de vergonya, perquè ja ho deia en Josep Pla:

<<el que més s'assemebla a un espanyol de dretes és un espanyol d'esquerres>>

I així és, el PSOE no té miraments per pactar amb el PP per tal d'imposar la seva Espanya uniforme i castellana. Em fa gràcia quan algun socialista d'aquí es queixa que estem dient què ha de fer el PSE-PSOE. No s'equivoqui, no diem pas això, diem que no han de governar perquè han fet trampa, no han guanyat, si que han imposat. Ens queixem que ens venen la moto que el PP és el dimoni, que la dreta ha de quedar arraconada, però hi pacten sense cap mena de pudor. Com justifiquen això? els hi hauria de caure la cara de vergonya. Hipòcrites!

I no oblidem el frau de les eleccions, 100mil persones no tenen veu perquè han estat il·legalitzades per tal que el PSOE d'en Patxi pugui governar. Jo ja ho deia en un article, el que no són capaços de guanyar a les urnes ho guanyen per la via de la prohibició. Il·legalitzar idees no és el camí, com tampoc ho és matar persones. Però il·legalitzant tot un partit i tota la gent que el vota, fan forta la via violenta, ja que els que aposten per la política s'afebleixen a la mínima expressió.

Espero que la legislatura no sigui tranquila, ja que els espanyols governaran il·legítimament. El món abertzale (que vol dir patriota) va des del PNB a Batasuna. El País Basc és abertzale i ho seguirà sent malgrat els cops d'estat a la democràcia.

Fora els tramposos!

2 comentaris:

Robin dels Boscos ha dit...

El que passa a Euskadi és una anomalia "democràtica" en tots els aspectes. Cert és que la violència d'ETA és el centre d'aquesta anomalia. Però no és l'única violència que hi ha a Euskadi, quan la UE va denunciar l'estat espanyol per 800 casos de tortura policial demostrats l'any 2005 (imagineu els no demostrats). Una notícia a més amagada a dins Espanya. Com també perquè la mateixa ONU va demanar a l'estat espanyol l'any passat que abandonés l'hàbit de la tortura com a mitjà. Per altra banda, si l'excusa que utilitzen per il·legalitzar Batasuna és que no condemna la violència, què hauríem d'haver fet amb el PP fins ben entrat al 2000 que encara no havia condemnat mai el Franquisme i tot el que va representar? I què hauríem de fer doncs amb tots els partits i plataformes neofeixistes i xenòfobes que no és que no condemnin la violència, sinó que li donen suport explícit a la violència del Franquisme i del Règim del III Reich? I ara mateix que hauríem de fer amb el PP per la Guerra de l'Iraq que tenia LA MATEIXA legitimitat que les bombes que pugui posar ETA? La justícia o és igual per a tots o deixa de ser justícia automàticament. En aquest cas, no és justícia ja des de fa molt de temps. I el PSOE juga amb tot això de manera conscient i interessada. Perquè ara el responsable d'aquesta situació és el govern del PSOE, el PP fa 5 anys que ja no governa. Què està fent el PSOE? Què pot provocar a Euskadi que governin forces que LA MAJORIA DELS BASCOS NO VOLEN? Quina cobdícia irresponsable és aquesta d'imposar-se al poder directament utilitzant la "Ley de Partidos", els feixistes del PP i el que faci falta? Què estan demostrant que són els del PSOE, la cara amable d'Espanya però igual de feixista en el fons que el PP?

Jordi i Oriol ha dit...

L'has clavada Robin. Aquest és l'estat espanyol i aquests són els socialistes.