dimarts, 17 de març del 2009

Resultat Enquesta: Què us sembla el que vol fer el govern "socialista" de Castellar, concertant l'Obra SOCIAL Benèfica?


Fa dies que l'enquesta es va acabar però no hi vaig pensar més, com que això no t'avisa si no t'hi fixes no te n'adones. En fi, aquí teniu els resultats:

És la millor solució
3 (25%)
Una vergonya, aquests són els de les polítiques socials?
8 (66%)
Lògic, s'ho carreguen perquè és un llegat convergent
1 (8%)
És una obra de teatre?
0 (0%)

Com sabeu, l'equip de govern dit socialista, es vol carregar l'Obra Social Benèfica, jo crec que una mica per tot: no són socialistes, en Pablo Iglesias si aixequés el cap i veiés què fa en Zapatero intentant refundar el capitalisme es fotria un tret al cap, i l'altre motiu és perquè és un símbol de l'era convergent i és clar, no pot ser això, ha de desaparèixer tot símbol anterior.

L'equip de govern, quan va entrar al poder va encarregar una auditoria sobre l'OSB a veure si trobàvem algun merder que pogués implicar als convergents, però res de res, l'OSB funciona correctament, és exemplar i fa un servei social immens. Només té un problema, costa molts euros, que any rere any ha anat posant l'equip de govern de torn. I costa diners perquè és un servei social, i per tant, cal apostar-hi fort. I si tan socialistes són haurien de continuar posant els calés que fan falta. Ja té collons que els convergents apostessin fortament per això i els socialistes s'ho vulguin carregar, ja m'enteneu. Volen canviar de model fent l'OSB concertada i adéu al servei social, ara a pagar i controlat per la Generalitat, cosa que no assegurarà que les places siguin pels castellarencs. Ja ho veieu, un clar canvi de model, per mi a pitjor. I com ja passa massa sovint, tota l'oposició hi està en contra i l'equip de govern està ben sol, o ben acompanyat, segons com ho volgeu veure, del Trànsfuga.