dimecres, 6 de maig del 2009

Maneres de fer les coses


Un dia qualsevol obro el correu de l'ajuntament i em trobo amb la nota de premsa següent:

"Enllestit el projecte de la segona escola bressol pública de Castellar"


Fins aquí cap problema, una nota de premsa més explicant què fa l'equip de govern, lògic i natural del gavinet de premsa de l'ajuntament. Segueixo mirant el correu i em trobo amb el missatge següent provinent d'Alcaldia:


"Per la present, se us convoca el proper dimarts dia 12 de maig, a les 18 h, a l'alcaldia, per parlar de l'Escola Bressol."

Llavors t'atures i et preguntes... a veure, què ens diran? si ja ho tenen tot dat i beneït, primer la premsa i després a informar als regidors dels partits de l'oposició home! L'equip de govern s'hauria de dir l'equip dels titulars. Funcionen així. Sempre, sempre, sempre, com si tinguessin majoria absoluta (que la tenen ->trànsfuga). Recordeu la proposta de les plaques solars? faltaven uns dies pel ple i apa, ben publicadet a l'actual i arriba el ple i com que no estava gens clar es retira, és allò que a casa meva se'n diu fer el ridícul.

N'estem una mica cansats d'aquest sistema de fer política, tot és façana, això sí, amb una bona capa a sobre per semblar bonic, alegre i que feliços som. Però rasques i res, no hi ha res. Política de cara a la galeria, exactament com fa en Bustos (de qui penseu que mamen els socialistes de Castellar? el seu cap ideològic, el primer tinent d'alcalde, és un ferm defensor de l'inefable Bushtos), l'alcalde de Sabadell, que tot el que fa és captat per una càmera i surt al diari de Sabadell a una infinitat de fotos (ostres, de què em sona?), fins i tot quan es rasca el cap.

En fi, un cop més, més del mateix, l'equip de govern no informa quan toca ni debat les coses (tanquen un carrer i per tant s'hauria d'explicar a la taula de mobilitat... doncs fa mesos que ni la convoquen) com pertocaria i qui dia passa any empeny.

Això no són maneres.