dijous, 26 de febrer del 2009

El Bosc de les Fades

Farem un petit parèntesi polític i parlarem d'un lloc màgic.

Avui, aquesta vesprada, he tornat a un lloc on feia molt de temps que no visitava, el Bosc de les Fades. És un bar que hi ha just al costat del Museu de Cera de Barcelona (a l'alçada de la Rambla de Santa Mònica). Però no és un bar qualsevol. El local en qüestió està ambientat de tal manera que sembla un bosc, però un bosc antic, màgic, misteriós, encantat, de fades. I no només això, en teoria és de nit i hi ha uns fanalets que pengen de les branques dels arbres, fent una llum tènue que crea un ambient molt íntim, els arbres tenen cares amigables i somriuen i de tant en tant uns efectes especials fan que se senti soroll de pluja, amb esquitxos reals inclosos i uns focus intermitents simulen un llampec i se sent el corresponent tro.

Un lloc molt especial per passar-hi una horabaixa ben acompanyat, xerrant de temes diversos, però tot amb un toc de màgia encisadora.


Aneu-hi, us ho recomano!

2 comentaris:

Robin dels Boscos ha dit...

Ostres sí! L'altre dia hi vaig anar amb un vell amic i també li va agradar molt. És un lloc molt original. Llàstima que la majoria de de bars i pubs sempre siguen tant convencionals.

Eduard González ha dit...

uO!! gran canvi al bloc!!