dimarts, 20 d’octubre del 2009

Oh, i tant que la fem!

Dimarts 13 de la setmana passada, malgrat la data malestruga, va ser un gran dia per Castellar. Tot de gent del poble ens vam trobar a Ca l'Alberola per decidir si fem la consulta per la independència de Catalunya a Castellar o no. Crec que va quedar clar, amb la vuitantena de persones que érem, que hi ha ganes i il·lusió per fer-la. La veritat és que em va sorprendre tanta gent.
Va sortir tot molt natural, amb preguntes lògiques dels assitents i respostes de qui bonament les podia donar. Molt engrescador el fet que hi hagi entitats que s'hi vulguin posar a davant per donar la cara i el que faci falta. M'agrada saber que a Castellar hi ha entitats i gent així, amb ganes de més democràcia, a favor de fer una cosa tan normal com preguntar a la gent què vol pel seu país, pel seu benestar, pel futur dels nostres fills.
De la trobada en van sortir comissions per començar a treballar, organització, infraestructura, jurídica, finances... I ja hi ha una data i lloc per la següent trobada, 28 d'octubre a les 19:30 a la sala de Butxaca de l'Ateneu, on esperem que més entitats s'hi afegeixin i més gent. Es definirà una mica tot el que no està definit, com el mom de la nova entitat organitzadora de les consultes, dia de la consulta (alguns aposten pel 13 de desembre, com jo mateix, d'altres per les altres onades de consultes al febrer i l'abril...), llocs on es farà, etc...

El proper dimecres 28, t'hi esperem, no hi faltis, Castellar et necessita. Hem de fer la consulta!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

I aprofitant l'article, penjo els resultats de l'enquesta: Vols que a Castellar es faci una consulta per la independència? on ja quedava clar que sí, que l'hem de fer:

19 (79%)
No
3 (12%)
Blanc
2 (8%)
Nul
0 (0%)


Ja podeu votar a la següent enquesta: Quan prefereixes que es faci la consulta a Castellar?