dimarts, 6 d’octubre del 2009

Sensacions del passat Ple

El passat ple, en va ser un més a la llarga llista que portem ja de legislatura. I te n'adones que hi ha coses que no canvien mai.
Mira que és senzill que et donin tota la informació d'un tema i si no la tens doncs ho deixes pel proper ple, hi ha coses que no ve d'un mes per aprovar-les. però no, seguim amb aquesta mani d'anar amb presses i amagar informació necessària. No pots fer la comissió informativa una setmana abans del ple (dimarts) i que la informació te la donin dos dies després. La gràcia de la comissió informativa és aquesta, que t'informin i si ho tens abans millor, perquè ho portaràs llegit i ja sabràs de què va i hi podràs fer aportacions.
Un altre tema que no canvia és la regidora d'educació. No ho entenc, sembla que no sàpiga res, de vegades se li demanen informacions al ple, que com a regidora hauria de saber, i sovint no sap què respondre. I una cosa ja típica, en Giménez surt a defensar-la sempre.
I el tema delirant de tots els plens, el primer tinent d'alcalde. Aquest senyor es passa els plens comentant, interrompent, insultant i menyspreant a la resta de regidors. Aquest últim no en va ser l'excepció. Era surrealista veure com el senyor esmentat li comentava al regidor Canalís coses durant el ple (en comptes de callar i escoltar el regidor de l'oposició que parlava) i aquest li fotia cops de colze perquè callés. Més d'un regidor de l'equip de govern ja m'ha comentat que n'estan farts de la seva actitut de menyspreu, que se n'adonen que es passa amb l'oposició. Però sempre passa el mateix. I el que és més greu, l'alcalde Giménez és parcial amés no poder. Retira paraules, fa callar als regidors quan es desvien del tema, no permet segons quins comentaris... sempre als regidors de la opisició i al públic. Però al senyor González mai dels mais li diu absolutament res, cosa que ja hem denunciat a molts plens. Comença a ser vergonyós.
Destacar que aquest cop el trànsfuga Román ni va venir al ple, aquest cop no el tenien... però de fet ni els hi fa falta, com que quedem empatats equip de govern i oposició, el vot de l'alcalde val doble i poden guanyar amb facilitat. Cosa que l'alcalde s'hauria de plantejar, ja que queda lleig guanyar votacions de forma tan barroera.
Em vaig endur una bona sensació amb el tema de la Creu de Sant Jordi per l'esbart Teatral, sovint hi ha coses de concens total i vulguis o no s'agraeix. Valorar positivament l'aportació de la regidora Gatell, demant si des de l'equip de govern es vol condecorar d'alguna manera (medalla de la vila) el centenari de l'ETC.
Em va saber greu que l'Altraveu ni es plantegés les aportacions que vam fer a les seves mocions de participació, hauria estat fàcil votar-hi a favor.
Valorar positivament la proposta de L'A sobre el fibrociment (amiant) que es porta a les deixalleries.
I el tema de la Taula de Mobilitat que porta un any sense reunir-se... sense comentaris, en Giménez es queda tan ample dient que ja està convocada per l'octubre i tot arreglat!
Sorprenent intent de la regidora de cultura d'intentar tirar pilotes fora sobre el tema de l'escultura encarregada al senyor de Sentmenat que va pintar les boles (com si Castellar no tingués artistes i no es pogués fer un concurs per escollir-ne un) sobre un tema tan espinós com els dos bàndols de a guerra civil, decidit en una comissió formada per ella i l'arxivera municipal.

En fi, un ple més!