dimecres, 14 d’octubre del 2009

Rafa Homet, un bon candidat

A Esquerra fem les coses així, som com som deia l'anunci electoral. Que encara no toca escollir un candidat per les eleccions municipals del 2011? Doncs nosaltres ja el tenim, som previsors de mena.
Dijous passat 8 d'octubre, l'assemblea d'ERC-Castellar es va reunir per escollir el cap de llista per les eleccions municipals. Durant més de 16 anys el candidat d'ERC-Castellar ha estat en Jordi Permanyer i li hem d'agrair la feinada que ha fet i que continua, m'ha ajudat molt a aprendre els budells de ser regidor.
Només hi havia un candidat, En Rafael Homet i Ventayol i es va procedir a votar. A l'haver-hi només un candidat les opcions de vot són el sí o el blanc. Va ser escollit, com en diuen a casa meva, a la búlgara, unanimitat total, majoria absolutiíssima.
En Rafa, a qui considero un amic s'ha guanyat a pols aquesta unanimitat. Ja fa uns quants anys que és el president de la secció local i s'ha de reconèixer que ho ha fet molt bé. Quan el veus amb els ulls fixats a l'horitzó vol dir que el seu cap barrina i et surt amb una idea nova que acostuma a ser enginyosa. En Rafa és un pencaire, de vegades em pregunto com pot amb tot, però ho fa i treu temps d'on sigui per continuar al peu del canó. És mestre, pare de dos fills, geganter i molt alt. Encara queda 1 any i mig llarg per les eleccions i caldrà fer molta, molta feina. Des d'aquí el meu suport Rafa, tot el que faci falta, compta amb mi. Seràs un bon alcalde, Castellar ho necessita.